Ingyenes szállítás több mint 20,000ft felett az 5,6,7-es körzetben

Általános szerződési feltételek

1. Általános rendelkezések

A Bianmarket (Budapest, Wesselényi u. 26 , 1075) üzemelteti.

Az a magánszemély vagy társaság (a következőkben ügyfél), aki az www.bianmarket.hu honlapján keresztül rendel, elfogadja a jelen vásárlási szerződés feltételeit.

Az vásárlói szerződést a Bianmarket akkor tekinti elfogadottnak, ha ez tartalmazza a rendelési számot és tárolni fogja a teljesítéstől számított egy évig. Az Ügyfél rendelése által elfogadja a jelen szerződés feltételeit.

Bianmarket kijelenti, hogy rendelkezik a törvény által előírt összes hatósági engedéllyel, melyek szükségesek úgy az on-line webáruház működése, mint a termékkereskedelem és szállítási szolgáltatás érdekében.

2. Szerződéses felek azonosítása

Jelen vásárlási szerződés a Bianmarket, mint eladó és ügyfele között jött létre.

Bianmarket felelőssége kizárólag a www.bianmarket.hu webáruházon keresztül megrendelt termékekre terjed ki, melyek on-line termékkatalógusunkban megjelennek.

Az Ügyfél adataival kitölti a regisztrációs űrlapot, és bármikor a rendelés során módosíthatja azokat, a Bianmarket teljesíti a rendelést, és minden esetben számlát állít ki. A Megrendelő felelősséget vállal a hibás vagy hamis adatok szolgáltatása esetén okozott károk miatt. Bianmarket mak jogában van törölni minden hibás vagy hamis regisztrációt és ellenőrizze Ügyfél hitelességét további kételyek esetén.

3. Árak

Az online katalógusban feltüntetett árak a Bianmarket termékeinek végső fogyasztói árai. Ezek a megjelenítéstől a megrendelés időpontjáig érvényesek, az eladó köteles a kiválasztott termékek rendelését fogyasztói áron teljesíteni, melyek a megrendelés időpontjában voltak közzétéve. A megrendelés visszaigazolása tartalmazza ezeket az árakat.

4. Felelősség

A Bianmarket on-line vásárlás és szállítási szolgáltatás kapcsolatos információkat az “Információk -> Szállítási módok, díjak” menüpontban olvashatóak. Bianmarket minden tőle telhetőt megtesz, hogy a fenti előírtakat teljesíti és betartja azokat. Az Ügyfél kijelenti, hogy ismeri és elfogadja a dokumentum tartalmát.

5. Az Ügyfél kötelezettségei

Az Ügyfél tudomásul veszi, hogy a megrendelés visszaigazolásával elfogadja a szerződés feltételeit, amennyiben nem tartja be az előírásokat, a szerződést szegi meg, és felelősséggel tartozik. Az Ügyfél vállalja, hogy az általa kiválasztott megrendelt termékek kifizetéséről Ő maga gondoskodik. Ha a szállítás meghíúsul az Ügyfél hibájából, az ügyfélnek az ebből származó költségeket fizetnie a Bianmarket részére.

6. Adatbiztonság

Bianmarket betartja a biztonsági adatokra vonatkozó rendeletet annak érdekében, hogy ügyfeleink adatait bizalmasan kezeljük. Semmilyen információt nem továbbítjuk harmadik fél részére.

A honlap könnyebb és egyszerűbb használata érdekében cookie-kat használunk.

7. Nyilvántartási adatok

Látogatóink a regisztráció során megadják személyes adataikat (név, cím, telefon, e-mail, stb). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések végrehajtása érdekében tároljuk. Ügyfélszolgálatunk szükség esetén, kizárólag a kapcsolatfelvétel céljából használja az adatokat. Semmilyen körülmény között nem továbbítjuk ügyfeleink adatait harmadik személy részére.

8. Regisztráció törlése

Ügyfeleink törölhetik regisztációjukat: E-mailben az  infobianmarket.hu@gmail.com e-mailcímre küldött lemondó levelükkel.

9. Akciók

A Bianmarket fenntartja jogát arra, hogy különböző akciókat hirdessen meg a honlapon vagy egyéb médiumon keresztül.

Fenntartjuk a jogot arra, hogy az akciók feltételeit minden előzetes értesítés nélkül módosíthassuk.

Az akciókban résztvevő termékek a készlet erejéig érvényesek.